Haber

Trending:


Enginar soyarak asgari ücretin dört katını kazanıyorlar! 'Patates soymaya benzemez'

Aydın'ın Efeler ilçesi Gölhisar Mahallesi'ne 600 kilometre uzaklıktan özel olarak gelen ekip, her gün makine gibi çalışıp saniyeler içerisinde özel kabiliyetleri ile enginarları soyarak yaklaşık asgari ücretin 4 katı tutarında aylık kazanç elde ediyor. Enginar soymanın kolay bir iş olmadığını ve inceliklerinin bulunduğunu belirten Ömer Faruk Taşyürek, 'Kimse eline bıçağı alıp hemen ilk seferde bu kadar soyamaz. Elma, patates soymaya benzemez bu...


TUSAŞ: “Dahası 19 Mayıs’ta Samsun’da”

Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ), testlerine devam edilen HÜRJET’in havadaki başarılı manevralarını paylaştı ve “Dahası 19 Mayıs’ta Samsun’da” notu düştü.


‘Yeni doğan bebek’ vurgununda yeni gelişme

İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İstanbul ve Tekirdağ’da Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2022 yılında yapılan ihbar ve şikayetler üzerine inceleme başlattı. Savcılık, 2023 yılı itibariyle başlattığı soruşturmada İstanbul ve Tekirdağ’da örgütlü halde hareket ederek, rüşvet suçuna konu maddi menfaat temin ettikleri bilgisine ulaşmış, eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda yeni doğan bebekleri usulsüz...


Fransa, şiddetli protestoların yaşandığı denizaşırı toprağı Yeni Kaledonya'ya asker gönderiyor

T24 Dış Haberler Fransa hükûmeti, Güney Pasifik'te bulunan denizaşırı toprağı Yeni Kaledonya'daki protestoları bastırmak için adaya asker gönderdi. Fransız askeri adadaki çatışmalar sürerken güvenliklerini sağlamak için limanlara ve ana havalimanına konuşlanacak. Yeni Kaledonya'da protestolar, pazartesi günü adada 10 seneden uzun süredir yaşayan Fr...


Özel çocuklar için kırmızı halıda özel defile

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin Engelliler Haftası için düzenlendiği defilede özel çocuklar, aileleriyle çiçek konseptiyle tasarladıkları kıyafetleri kırmızı halıda sergiledi.


Aksaray Emniyetinden şok uygulama

Aksaray'da gündüz vakti yapılan şok uygulamada polis, araçları durdurarak denetimden geçirdi. Şahısların ve araçların sorgulandığı uygulama şehrin farklı noktalarında gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalar yapmaktadır. Uygulamaların devam edeceği belirtildi.


Kayseri polisi Umutcan’ın hayalini gerçekleştirdi

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri; en büyük hayatı polis olmak olan Umutcan'ın hayalini gerçekleştirdi.


Kütahya’da 32 STK’dan oluşan platformdan Dumlupınar Üniversitesi’ne tepki

Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Dayanışma Platformu, (KÜSİDAP) Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) tarafından, Kütahyalı Gürok firmasının ana sponsorluğunda düzenlenen konser ve eğlenceli 'Bahar şenlikleri' etkinliklerine tepki gösterdi.


Kanal Yolu Projesi’nin son etabı için çalışmalar başladı

Bolu'da Kuvayı Milliye Bulvarı'nda son etap çalışmalarına başlanıldı. Bolu Belediyesi ekipleri toplam uzunluğu 8 kilometre olan mega projenin 1 kilometre uzunluğundaki son etabında tesviye çalışması gerçekleştiriyor.


Kastamonu’da meşrubat yüklü kamyon tarlaya devrildi: 2 yaralı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde meşrubat yüklü kamyonun tarlaya devrilmesi neticesinde kabinde sıkışan 2 yaralı, itfaiye ekiplerince kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.


Arap Birliği Genel Sekreteri, Manama'da Guterres ile "Gazze'yi" görüştü

Arap Birliği Genel Sekreteri Ahmed Ebu Gayt, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile Gazze ve Sudan'daki son durumu görüştü.


Metroda bulduğunu iddia ettiği altınları karakola getirdi

Ankara’da yaşayan Nusret Güler çalıştığı iş yerine gitmek için bindiği metroda içi altın dolu bir çanta bulduğunu iddia ederek polis ekiplerine teslim etti.


Hisarcık ÇPL’den Emet Bor İşletmesine teknik gezi

Hisarcık Şehit Yüksel Arık Çok Programlı Anadolu Lisesinde (ÇPL) öğrencilere yönelik Eti Maden Hisarcık Açık Ocak Konsantratör tesisleri ile Emet Bor İşletmesi üretim tesisleri ve kimya laboratuvarına teknik gezi düzenlendi.


Küçükçekmece'de kadın cinayeti: Silahla vurularak öldürüldü

İstanbul Küçükçekmece'de, işine gitmek için kaldırımda yürüyen kadın, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saldırgan olay yerinden kaçarken polis ekiplerinin çalışması sürüyor. Olay, saat 08.30 sıralarında, Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; cadde üzerinde yürüyerek işe giden kadını, kimliği belirsiz bir...


Yunan vatandaşlarının bulunduğu otomobil takla attı: 1 ölü, 2 yaralı

Uşak'ın Banaz ilçesinde meydana gelen kazada, içerisinde Yunanistan uyruklu kişilerin bulunduğu otomobilin takla atması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Kazada araçtan fırlayan bir kişi olay yerinde hayatını kaybederken, diğer yaralılar Banaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Uşak Valisi, olayın detaylarını açıklarken, yaralıların Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edileceğini belirtti.


Denize girdikten sonra kalp krizi geçiren sağlık çalışanına veda

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü'nde görevli sağlık çalışanı Özdemir Gültekin(58), denize girdikten sonra kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybetti.


Ardahan’da şebeke iyileştirme çalışmaları sürüyor

Ardahan Belediyesi Kaptanpaşa Mahallesi’nde kanalizasyon şebeke hattı çalışmalarını sürdürüyor.


Küçükçekmece’de eski nişanlı dehşeti

Küçükçekmece'de işine gitmek üzere yola çıkan Bahar Kaban (28) eski nişanlısı tarafından silahla vurularak öldürüldü. Olay sonrası kaçan saldırgan aranıyor.


Sosyal medyada paylaşıldı: Herkes Nurettin'i merak etti

Seymen Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde dün binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart görenleri şaşkına çevirdi. Sosyal medyada paylaşılan o görüntülere binlerce yorum geldi. Merak konusu olan pankart, bir süre sonra binadan indirildi. Pankartın asıldığı binanın bir süredir boş olduğu, şahsın ise binanın sadece bir bölümünü kullandığı öğrenildi. "HERKES NURETTİN'İ MERAK ETTİ" Pankarttaki yazıyı görünce şaşırdığını söyleyen Seyhan...


Özel çocuklar uçurtma şenliğinde eğlendi

Özel ihtiyaçlı çocuklar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde (NEVÜ) festival havasında düzenlenen uçurtma şenliğinde doyasıyla eğlendi.


Park halindeki iş makinesine otomobil çarptı: 2 yaralı

Antalya'nın Serik ilçesinde otomobilin park halindeki iş makinesine çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.


Evi soydular! Çıkışında keklik gibi polise yakalandılar

Bursa'nın İnegöl ilçesi Yeni Mahalle'sinde devriye görevi sırasında evleri gözetleyen 3 kadından şüphelenen polisler, kapısını banka kartı ile açtıkları evde hırsızlık yapan Çağla Ura, Aynur Taş ve Yonca Suç daireden çıkarken suç üstü yakaladılar.


Burhaniye’de hacılara coşkulu uğurlama

Burhaniye ilçesinde, hacca giden 14 hacı adayı dualar eşliğinde uğurlandı.


Elazığ’da 187 hacı adayı dualarla uğurlandı

Elazığ’da, Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla 187 hacı adayının bulunduğu 3. kafile 6 görevli nezaretinde dualarla uğurlandı.


Edirneli öğrenciler Güroymak’a misafir oldu

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün yürüttüğü "Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı" kapsamında Edirne Hasan Sezai Anadolu İmam Hatip Lisesinde gelen 12 öğrenci ve 2 öğretmen, Bitlis'in Güroymak ilçesindeki Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından misafir edildi.


Yavru leylekler yumurtalarından çıkmaya başladı

Konya'nın Beyşehir Gölü kıyısında yer alan ve Leylekler Vadisi olarak anılan bölgede leylek yavruları yumurtalarından çıkmaya başladı.


Kafatası ameliyatından 5 bin yıl sonra yapılan sağlık zirvesi

Samsun'da 5 bin yıl öncesine ait kafatası ameliyatından esinlenerek adını alan 'İkiztepe Sağlık Zirvesi', yoğun katılımla başladı. 200’ün üzerinde yabancı alım heyetinin katıldığı İkiztepe Sağlık Zirvesi’nde Türk sağlık sektörü de görücüye çıktı.


Kardeşiyle anlaşmazlık yaşadı, aile apartmanında dehşet saçtı

Pendik'te yaşanan olayda, aile apartmanında yaşayan iki kardeş ve aileleri miras paylaşımı nedeniyle tartıştı. Sonlanmayan tartışmalar nedeniyle kardeşlerden biri, diğer kardeşinin binanın çeşitli yerlerine taktırdığı güvenlik kameralarını sopa ile vurarak kırdı. Ayrıca o anlarda taraflar arasında sözlü tartışma da yaşandı. Şahsın kameraları kırdığı anlar güvenlik kamerasına ve cep telefonu kamerasına yansıdı.


Tek başına 3 mahalleyi karıştırdı: Nasıl müdahale edeceğimizi şaşırdık

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Gençlik Mahallesi Tınaztepe Caddesi’ndeki apartmanda meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen T.A., apartmanın 1'inci katında oturduğu daireden çıkıp, binanın elektrik panosuna vurmaya başladı. Üstündeki kıyafetleri de çıkardığı görülen kadının panoyu tahrip etmesi nedeniyle binanın elektriği kesildi. Bunun üzerine komşuları, T.A.'yı sakinleştirmeye çalıştı. Kadının...


Fransa ordu gönderdi! TikTok yasaklandı, mağazalar yağmalandı, en büyük çatışma

Fransa’nın deniz aşırı sömürgelerinden ve Güney Pasifik'te konumlanan Yeni Kaledonya, Fransa’da kabul edilen bir seçim yasası reformu yüzünden 13 Mayıs Pazartesi gününden bu yana şiddet olaylarına sahne oluyor. Fransız hükümetini destekleyen rejim yanlıları ile ayrılıkçı Kanak halkı güçleri (FLNKS) ve yerel gruplar arasındaki çatışmalar, adada tam bir iç savaş görüntüsü veriyor. Adada kamu düzenini yeniden sağlamak isteyen Fransız hükümeti, bu...


Esenler'de nefes kesen kovalamaca: İşyeri ve otodan hırsızlık yapan şahıs böyle yakalandı

Esenler'de şüphe üzerine dur ihtarında bulunulan araç sürücüsü kaçmaya başlayınca polis ekipleri peşine düştü. Kovalamacanın ardından yakalanan şüphelinin işyeri ve otodan hırsızlık yaptığı belirlendi. Kaçarken birçok araca maddi zarar da veren hırsız, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Tavuk yiyen 4 polis ile 38 özel güvenlik hastanelik oldu!

Antalya Havalimanı Hudut Mülki İdare Amiri Suat Seyitoğlu, Antalya Havalimanı'nda görevli 4 polis ile 38 özel güvenlik görevlisi yedikleri tavuktan zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Seyitoğlu, 'Genel bir denetim yaptık, sonuçlar çıkacak. Tavuk zehirlenmesi muhtemelen, yemekler dışarıdan geliyor' dedi.


Engelli gençlerin askerlik sevincine ortak oldular

Engelliler Haftası dolayısıyla Trabzon’da 17. Tugay Komutanlığı Şehit Üsteğmen H. Erdal Kurtoğlu Kışlası’nda engelli bireyler için temsili askerlik töreni düzenlendi.


Kümbet hafta sonuna hazır

İnönü Belediyesi yağmur ve şükür duası öncesi Kümbet Mahallesi'nde detaylı temizlik yaptı.


Kartla kapıları açıp, altın ve paraları çalan 3 kadın yakalandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde evlerin zillerine basıp, kimse olmadığını anlayınca kartla açıp altın ve paraları çalan 3 kadın hırsız, suçüstü yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuklandı.


Kamyonla çarpışan otomobil, şarampole yuvarlandı: 1 yaralı

Bolu’da kamyon ile çarpışan otomobil, şarampolden yuvarlandı. Meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.


Almanya’da büfede patlama: 3 ölü

Almanya'nın Düsseldorf kentinde bir apartmanın alt katındaki büfede meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Olayda 3 kişi hayatını kaybetti, yaralanan 16 kişi hastaneye kaldırıldı.


Okulda biber gazı topu paniği! 25 öğrenci hastanelik oldu

Olay, bugün sabah saatlerinde Samsun'un Çarşamba İlçesi Fatih Ortaokulu'nun 6. sınıfında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir öğrenci teneffüs sırasında, eline nasıl ve nereden geçtiği henüz belirlenemeyen biber gazı topu ile oynarken, top aniden patladı. Topun patlaması sonucu sınıfa yoğun bir gaz yayıldı. Vahşice katledilen Ata Emre’nin annesi herkesi ağlattı! ‘Morgda yanına yattım, biraz sarıldım' ÖĞRENCİLER FENALAŞTI Olay sonrası okulda...


Öğrenciler kağıttan uçaklarla yarıştı

Kastamonu'nun Daday ilçesinde ilkokul ve ortaokul öğrencileri, üniversite öğrencileri ile kağıttan uçaklar yaparak yarıştı.


İhlas Armutlu Tatil Köyü, Kariyer Fuarı’na damgasını vurdu

Yalova’da düzenlenen Kariyer Fuarı’na katılan İhlas Armutlu Tatil Köyü’nün açtığı stant, sektör temsilcileri ve öğrencilerden büyük ilgi gördü.


Devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı

Adıyaman’da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosikletin devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.


O kedi kurtarıldı

Eskişehir’de bir haftadır binanın çatısında mahsur kalan kedi, Mahalle Muhtarı Sibel Akın ve çevre sakinlerinin çabası ile günler sonra kurtarıldı.


Şişli'de depo yangını: Ekipler müdahale ediyor

İstanbul Şişli'de 7 katlı bir binanın zemin katındaki depoda yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.


Samsun polisinden ’özel’ bilgilendirme

Samsun’da polis ekipleri, özel eğitim alan çocuklara yönelik eğlendirici ve bilgilendirici etkinlik düzenledi.


Antalya Havalimanı’nda zehirlenme şüphesiyle 42 personel hastaneye kaldırıldı

Antalya Havalimanı’nda 4’ü polis, 38’i güvenlik görevlisi olmak üzere 42 kişi, dün akşam yedikleri yemek sonrası fenalaşarak zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Havalimanı Hudut Mülki İdare Amiri Suat Seyitoğlu, "Yedikleri tavuktan şüpheleniliyor. Şu anda tüm personel taburcu edildi. Numuneler alındı, araştırmalarımız sürüyor. Eğer bir ihmal var ise ciddi bir ceza yaptırımı uygulanacak" dedi.


Datça’da çocuklara trafik eğitimi verildi

Muğla’nın Datça ilçesinde tatil sitesindeki çocuklara trafik eğitimi verildi.


Merdivenin kaldırıldığını fark etmeyen havayolu çalışanı uçaktan düşerek ağır yaralandı

Jakarta Havalimanı'nda bir havayolu çalışanı, merdivenin kaldırıldığını fark etmeyince geri adım atarak uçaktan inmeye çalışınca yere çakıldı ve ağır yaralandı. Olay, sosyal medyada paylaşılan bir videoda görüntülendi. Çalışanın hemen müdahale edildiği ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Havacılık kurallarını ihlal eden bu olayın ardından havalimanı yetkilileri soruşturma başlattı ve önlemler aldıklarını açıkladı.


Bebeğini bahçeye gömmüştü! Kan donduran olayda yeni gelişme

Ordu'da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömen Bilge Çapa'ya (28) verilen müebbet hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı.


Hatay'da Organize Suç Örgütü Çökertildi: 51 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonlarda elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu'nun yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini ve 51 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda sahte reçeteler ve sahte vekaletnameler düzenlendiği ve kamu zararının 1 milyar TL olduğu belirlendi.


Rus eşini öldürüp 'mesajlarını gördüm' demişti... Mahkemeden telefon inceleme kararı

Eskişehir'de tartıştığı Rus eşi Elena Samsanova'yı (55), 14 kez bıçaklayarak öldüren ve hakkında ömür boyu hapis cezası istenen Atila Sarıhan (51), mahkemede kadının eski eşiyle görüştüğüne dair mesajlar gördüğünü öne sürüp, "Eşim üzerime bıçakla saldırdı, eğer medeni bir şekilde konuşsaydı, herkes kendi yoluna giderdi” dedi. Mahkeme, Sarıhan'ın tutukluluk halinin devamına, öldürülen Samsanova'nın cep telefonun detaylı olarak incelenmesine karar...