POLISTEN KAçTıLAR! FECI BITEN KOVALAMACA!

Polisten kaçtılar! Feci biten kovalamaca!

İzmirde kaza, Ödemiş ilçesi Ödemiş-Birgi kara yolu Tekstil mevkii yakınlarında, dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi.

"DUR!" İHTARINA UYMAYIP KAÇTI

DHAda yer alan habere ve iddiaya göre, trafik polislerinin Dur ihtarına uymayan Kadir Akyürek (40), kullandığı motosikletle kaçtı.

BAŞKA BİR OTOMOBİL ÇARPTI

Polis, motosikleti takibe aldı. Ana yola çıkan Akyürekin kullandığı motosiklet ile polis aracına, Büşra K. idaresindeki otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle Akyürek ile arkasındaki Hayrettin Üretmen yola savruldular.

YERE DÜŞÜNCE BAŞKA BİR ARAÇ DAHA ÇARPTI

Yere düşen iki arkadaşa, bu defa da karşı yönden gelen Selin Ç.nin (21) kullandığı otomobil çarptı. İhbarla olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, motosikletteki Üretmenin olay yerinde hayatını kaybettiğini, motosikletin sürücüsü Kadir Akyürek ile kazaya karışan ilk otomobilin sürücüsü Büşra K.nin ise yaralandığını belirledi.

DİĞERİNİN DE DURUMU AĞIR

Ödemiş Devlet Hastanesine kaldırılan Akyürekin sağlık durumunun ağır olduğu, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Büşra K. ise kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

DİĞERİNİN DE DURUMU AĞIR

Kazayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, sürücü Büşra K.yi gözaltına aldı.

2024-04-15T08:40:29Z dg43tfdfdgfd