CINAYET DELILI HâLâ BULUNAMADı

17 yaşındaki Timur C.'nin aracıyla çarpıp Oğuz Murat Aci'nın ölümüne neden olduğu kazada yaralanan Tahsin Arslan, Cebimden alınan telefonum hâlâ bulunamadı dedi.

Yazar Eylem Tok ile Op. Dr. Bülent Cihantimur'un oğlu Timur C. (17) 1 Mart'ta Kemerburgaz'da kullandığı lüks otomobille bozulan ATV'lerini yol kenarına çeken kişilere çarpıp Oğuz Murat Aci'nin (29) ölümüne neden olurken annesi Eylem Tok tarafından Mısır'a oradan da ABD'ye kaçırılmıştı.

Üzerinden 1 ayı aşkın zaman geçen olayla ilgili soruşturma sürerken feci kazada yaralanan İbrahim Gümüş ve beyin ameliyatı geçiren Tahsin Arslan bu süreçte yaşadıklarını anlattı.

'O ANI UNUTAMIYORUM'

Aci'nin kayınbiraderi Tahsin Arslan, 'Aynı şeyi onlar yaşasaydı her türlü yardım ederdik. Beyin ameliyatı oldum, ablam eşini kaybetti, hiçbir şey umurlarında değil. Nereye kadar kaçacaklar, adalete teslim olsunlar. Telefonum fermuarlı montta, cüzdanımla beraberdi. Olay yerinde telefonumu almış arkadaşımın telefonu da kayıp ve hâlâ da bulunamadı' dedi. İbrahim Gümüş ise, 'Her gece yattığım zaman o an gözümün önüne geliyor. Onlar normal hayatlarına nasıl bu kadar devam ediyorlar, anlamadım' diye konuştu.

2024-04-18T04:52:28Z dg43tfdfdgfd