Video

Trending:


Dim Barajı'na atlayan Rus, yaşamını yitirdi

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir baraj gölünde kaybolan Rus turistin cesedi dalgıçlar tarafından çıkarıldı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ceset, incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


Soma maden kazasının üzerinden 10 yıl geçti

Manisa’nın Soma ilçesinde 13 Mayıs 2014 tarihinde meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden 301 işçi 13 Mayıs Pazartesi Günü yapılacak programlarla anılacak. Manisa Valisi Enver Ünlü de faciayı ilk günkü gibi yüreklerinde hissettiklerini söyledi.


İl Müftülüğü engellilere dokunmak için işaret dili kursu verdi

Eskişehir İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından il genelinde personele yönelik 3. kez düzenlenen Türk İşaret Dili Kursu'nda kursiyerler belge aldı.


Afganistan’da selde can kaybı 344’e yükseldi

Afganistan'ın farklı vilayetlerinde şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı 344’e yükseldi.


Kar üstünde sırt üstü mahsur kalan kaplumbağayı kurtardı

Hakkari'nin Bağışlı köyünde yaşayan Davut Kaya, dağda mantar aradığı sırada, kar üzerinde sırt üstü mahsur kalan kaplumbağayı kurtardı. Kaya, kaplumbağayı kurtararak yeniden yaşam alanına bıraktı ve bu durumdan dolayı mutlu olduğunu belirtti.


Ters yöne giren otomobil, 7 yaşındaki çocuğa çarptı

Bolu’da Tabaklar Mahallesi’nde ters yöne giren bir otomobil, 7 yaşındaki çocuğa çarptı. Yolun karşısına geçmek için koşan çocuk, aracın çarpışması neticesinde bacağından yaralandı.


Kızılay'dan Gülsüm anneye ziyaret

Kızılay Merkez yönetim kurulu üyesi ve gönüllüleri, Sivas'ın Doğanşar ilçesinde 60 yıldır iki engelli oğluna adeta kol kanat olan Gülsüm anneyi evinde ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı. Gülsüm Karamuk, 93 yaşında olmasına rağmen 60 yıldır çocuklarına bebek gibi bakmaktadır. Kızılay, Gülsüm annenin yanında olduklarını belirtmiştir.


Zelenski: Rusya’ya ait Su-25 uçağı düşürüldü

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Donetsk bölgesinde Ukrayna askerlerinin Rusya’ya ait Su-25 tipi savaş jetini düşürdüğünü duyurdu.


Antalya’da Dim Barajı’nda kaybolan Rus turist, suyun 31 metre altında ölü bulundu

Antalya'nın Alanya ilçesinde gece saatlerinde Dim Barajına atlayan ve gözden kaybolan Rus vatandaş yaklaşık 7 saatlik arama kurtarma çalışması sonucunda ölü olarak bulundu.


Yer: Ankara! Mantar toplamaya gitti, başından vuruldu

Olay, dün akşam Gümüşyayla Mahallesi'nde meydana geldi. Çobanlık yapan Afganistan uyruklu N.M.M.'nin eşi Zarın Mardani, mantar toplamak için çıktığı araziden eve dönmedi. Kadını aramaya giden mahalleli, Zarın Mardani'nin cansız bedenini buldu. Jandarma, yapılan ihbar üzerine bölgede incelemede bulundu. Ekipler, kadının tabanca ile başından vurularak hayatını kaybettiğini belirledi. Mardani'nin cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırdı....


Ukrayna'da savaş kızışıyor! 5 bölgede kontrol ele geçirildi

Rusya, Ukrayna'nın en büyük ikinci kenti Harkiv'de 5 yerleşim bölgesinde kontrolü ele geçirdiğini açıkladı. Bölgede şiddetli çatışmaların yaşandığı ve Rus ordusunun daha fazla ilerlemeye çalıştığı belirtiliyor. Ukrayna'nın, saldırılarla başa çıkmak için takviye kuvvetlere başvurduğu öne sürüldü.


Aracın marşpiyeline zulalanmış uyuşturucu ele geçirildi: 4 tutuklama

Elazığ’da polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, aracın marşpiyeline zulalanmış uyuşturucu ele geçirilirken, 4 şüpheli tutuklandı.


Birlikte alkol aldığı babasını öldürdü

Aydın'ın Nazilli ilçesinde birlikte içki içerken aralarında çıkan tartışmada oğlu Hüseyin Çağlayan (28) tarafından bıçaklanan Hasan Çağlayan (53), yaşamını yitirdi. Hasan Çağlayan'ın ölmeden önce sağlık görevlilerine kendisini bıçaklayanın oğlu olduğunu söylemesi üzerine gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.


Polis ekipleri 6 bin 762 şüpheliyi sorgulayıp bin 93 aracı kontrol etti

Eskişehir’de polis ekiplerince yapılan çalışmalarda 6 bin 762 şüpheli sorgulanırken, bin 93 araç kontrol edildi.


Deprem uzmanı uyardı: Şırnak deprem bölgesinde

Şırnak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Behram Uğur, Şırnak'ın diri fay hattı üzerinde olduğunu ve Adıyaman, Bitlis ve Hakkari arasında bulunan yerleşim yerlerinin deprem bölgesinde olduğunu belirtti. Diri fay hattı haritasının güncellendiğini ve Şırnak'ta aktif hale gelen fay hatlarının bulunduğunu söyleyen Uğur, bina yapımında kaliteli malzeme kullanılması ve perde betonun kullanılması gerektiğini vurguladı. İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen Uğur, deprem bölgesindeki yapıları incelediklerini ve 2018 deprem yönetmeliğine uygun yapılan binaların daha güvenli olduğunu belirtti.


Hastanede akılalmaz olay! Sedyeden kalkıp doktora saldırdı

Eyüpsultan'da motosiklet kazası yapan Enes Mehmet Özkul kaldırıldığı hastanede koridorda sedye üzerinde müdahale etmek isteyen doktora saldırdı. Saldırı güvenlik kamerasına yansırken, hastaneyi birbirine katan Enes Mehmet Özkul ve yakını B.Ö gözaltına alındı.


Bolu’nun ‘Babası’ 35’nci şükran günlerinde anıldı: “İzzet Baysal ismini Bolu’dan çıkardığımızda geriye bir hiç kalır”

Bolu’ya eğitim ve sağlık alanında 147 eser kazandıran iş adamı İzzet Baysal’ı anmak için geleneksel hale getirilen 35’nci İzzet Baysal Şükran Günleri çeşitli etkinliklerle yapıldı. Etkinliklerde tezgah açan bir vatandaş, “İzzet Baysal ismini Bolu’dan çıkardığımızda geriye bir hiç kalır. İzzet Baysal Bolu’nun mimarıdır. Onun kıymetini bilmek, anısını yaşatmak lazım” dedi.


Çilek köyünde hasat başladı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde üretilen ’kırmızı elmas’ olarak bilinen Kurşunlu çileğinde hasat başladı. Yılda 7 kez toplanan yediveren cinsi çileğin aralık ayına kadar hasadı sürecek. 13 bin dekar alanda 35 bin ton rekolteye ulaşılması beklenen çilek tarlada 35-40 liradan alıcı buluyor.


Elazığ'da uyuşturucu operasyonu

Elazığ'da uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.


Yaşlı kadının feci ölümü: Karşıya geçmek isterken tren çarptı

Aydın'ın Efeler ilçesinde hemzemin geçitte karşıya geçmek isteyen ve gelen treni fark etmeyen yaşlı kadın, tren çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kadının kimlik belirleme çalışmaları devam ediyor.


Diyarbakır’da Anneler Günü’nde kadınlara savunma eğitimi verildi

Diyarbakır’da, Anneler Günü’nde aralarında işitme engelli kadınlarında olduğu kadınlara kendilerini koruma ve savunma alanında eğitim verildi.


Büyükçekmece'de restorandaki cinayetin detayları ortaya çıktı

Büyükçekmece'de geçtiğimiz yıl bir restorana motosikletli iki kişi tarafından yapılan silahlı saldırıda kurşunlar, restoran önünde oturan 3 çalışana isabet etmişti. Çalışmak için Adana'dan İstanbul'a gelen 19 yaşındaki Mehmedali Memiş'in hayatını kaybettiği saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ve detayları ortaya çıktı. Mehmedali'nin babası Neşet Memiş, "Motosikletle o tarafta bir iki tur atıyorlar. Gelip sıkıp sıkıp gidiyorlar kafasına...


Van’da inci kefali av yasağı süresince 435 bin lira ceza uygulandı

Van İl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri ile güvenlik güçlerince 15 Nisan tarihi itibariyle uygulanan av yasağı süresince kaçak avcılara 435 bin lira idari para cezası uygulandı.


Dünür dehşeti! Evinin kapısında pusu kurup eşi ve çocuklarının gözü önünde öldürdüler

Olay, 18 Nisan saat 17.00 sıralarında 2'nci Kadriye Mahallesi 600 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre; Kemal Elalmış (51) ile oğulları Erdoğan Elalmış (33) ve Ahmet Elalmış (30), dünürleri Halil Kızıltepe'yi tabanca ile ateş açıp yaraladı. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlginizi Çekebilir Ağır yaralanan Halil Kızıltepe, sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından...


Adana ve Hatay'da sağanak yağış! Meteoroloji'den yeni uyarı geldi

Adana'da etkili olan fırtına ve sağanak nedeniyle ağaçlar devrildi, yollar göle döndü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından saat 13.00 sıralarında kentte sağanak ve fırtına etkili oldu. Savaşın merkez üssü değişti... Tanklar girdi, çok şiddetli çatışmalar var! Orta Doğu kaynıyor Sokakta yağış ve fırtınaya hazırlıksız yakalananlar zor anlar yaşadı. Kent genelinde birçok cadde ve sokakta su baskınları yaşandı. Trafikteki araçlar...


Çanakkale’de Aşıklar Sokağı’nda gençler kısmetini aradı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyü geleneksel köy hayrında, kısmetlerini arayan erkek ve kızlar Aşıklar Sokağı’nda bir araya geldiler.


Kastamonulu öğrenciler yabancı sanatçıların bulunduğu sergide eserlerini sergiledi

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde eğitim gören lise öğrencilerinin çalışmaları, yabancı ülkelerden gelen sanatçıların da katıldığı sergide beğeniye sunuldu.


Yol kenarındaki arkadaşına bakarken otomobile arkadan çarptı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otomobile arkadan çarpan motosiklet sürücüsü yaralandı. Kazada motosiklet sürücüsünün başını yere çarptığı ve bilincinin yerinde olmadığı belirtildi. Motosiklet sürücüsüne sürücü belgesi, araç muayenesi ve sigorta eksikliği nedeniyle toplamda 15 bin 175 TL para cezası uygulandı.


Papa'dan "Rusya ile Ukrayna arasında esir değişimi yapılması" çağrısı

Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus, Rusya ile Ukrayna arasında genel esir değişimi yapılması çağrısını yineledi.


Şanlıurfa'da 15 yaşındaki çocuk işçi, şantiyede çalışırken hayatını kaybetmişti: Sağlık Müdürlüğü'nden "ihmal" iddiasına açıklama

Şanlıurfa'da inşaatta çalışırken başına briket düşmesi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Abdullah Çevik’in (15) ölümünde ailenin ihmal iddialarına İl Sağlık Müdürlüğü'nden açıklama geldi. Açıklamada, 15 yaşındaki bir çocuğun inşaatta meydana gelen iş kazası sonucu hastaneye getirildiğinin ancak bu durumun yakınları tarafından gizlendi...


Tüp patlamasında yaralandı Anneler Günü’nde hayatını kaybetti

Çorum'da bir apartman dairesinde piknik tüpünün patlaması sonucunda, yaralanan Melek Öztekin tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.


Sivas’ta korkunç kaza! 1'i çocuk 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Kaza, saat 11.00 sıralarında, Yıldızeli ilçesi Tat köyü yakınlarında meydana geldi. M.A. (44) yönetimindeki 50 DF 318 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp şarampole devrildi. Sürücü ile araçtaki Ş.A. (68), A.H.A. (4), H.H.A. (8), S.A. (10), V.A. (32) ile Ş.A. (67) yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları çeşitli hastanelere kaldırdı. Otoyolda zincirleme...


Polonya'nın başkenti Varşova'da gizemli AVM yangını

Polonya'nın başkenti Varşova'da Bialoleka semtinde bulunan Marywilska 44 adlı bir alışveriş merkezinde yangın çıktı. Sabaha karşı başlayan yangın kısa süre içerisinde 65 bin metrekarelik alışveriş merkezinin tamamını kapladı. Yangını söndürme çalışmalarına 180 itfaiye eri ve 58 itfaiye aracı katılırken, olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangınla mücadelesi sürerken Hükümet Kriz Merkezi, Varşova...


Engelli vatandaşlar mangalda buluştu

Anadolu Sosyal Sorumluluk Derneği (ASOS) tarafından 10-16 Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen mangal etkinliğinde engelli vatandaşlar bir araya geldi.


Tekne pervanesinin çarptığı deniz kaplumbağası tedavi altına alındı

Antalya’nın Alanya ilçesi Konaklı mevkiinde bulunan bir otelin sahilinde, tekne pervanesinin çarpması sonucu kabuk ve boyun bölgesinde derin kesik oluşan ve geçtiğimiz Cumartesi günü kıyıya vuran deniz kaplumbağası, personelin müdahalesiyle kurtuldu.


Vali Kızılkaya, Anneler Günü’nde güvenlik korucusu aileleriyle bir araya geldi

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, Anneler Günü münasebetiyle güvenlik korucuları aileleri ve çocuklarını İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri'nde ağırladı.


134 yıldır küskünleri barıştırıp yağmur ya da şükür duası ediyorlar

Çorum'un Boğazkale ilçesine bağlı Evci köyünde, bu sene 134.'sü düzenlenen geleneksel Nöbeti Baba Yağmur (Şükür) duası etkinlikleri, hava muhalefeti nedeniyle bu sene köyde yapıldı.


61 yaşındaki emekli öğretmen, 87 yaşındaki engelli annesine bakıyor

61 yaşındaki emekli öğretmen, 87 yaşındaki engelli annesine bakıyor Metin DEĞİRMENCİ/YEŞİLHİSAR, (Kayseri), (DHA)- KAYSERİ'nin Yeşilhisar ilçesinde yaşayan emekli sınıf öğretmeni Ahmet Cemalettin Çetin (61), yaklaşık 10 yıldır, yaşlılıktan dolayı işitme ve konuşma güçlüğü çeken annesi Hatice Çetin'e (87) bakıyor. Emekliliği geldiği gün anne ve baba...


Gümüşhane’de ipek böceği larvaları üreticilere teslim edildi

Gümüşhane’de unutulmaya yüz tutmuş ipekböceği yetiştiriciliğinin yeniden canlanması için atılan adımlar somutlaştırıldı ve eğitim alan üreticilere alım garantili ipek böceği larvaları teslim edildi.


Berber yediği çikolatanın paketiyle bardağını yere atan müşteriyi tokatlayıp dükkandan attı

İstanbul'da bir berber dükkanında yaşanan olaya ilişkin görüntüler kısa sürede gündem oldu. Berber koltuğunda otururken yediği çikolatanın paketini ve bardağını yere atan şahıs, berberin haklı tepkisiyle karşılaştı. Yapılan terbiyesizliği hazmedemediğini belirten berber, şahsı tokatlayarak dükkandan dışarı attı.


Ölmeden önce katilini söyledi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde karnından bıçaklanan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Hasan Çağlayan (53), tedavisi esnasında oğlu tarafından bıçaklandığını söyledi.


Hastanelerde "Onaylı Randevu" dönemi yarın başlıyor

Merkezi Hekim Randevu Sisteminde (MHRS) "Onaylı Randevu" dönemi yarın başlıyor.


Marmaris’te düzensiz göçmenler böyle görüntülendi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde güvenlik kamerasına takılan düzensiz göçmenler mahalle muhtarının dikkati üzerine yapılan ihbar sonrası polisler tarafından yakalandı.


Gömeç: "Toplumumuza ve insanımıza katkı sağlamaya devam edeceğiz"

Samsun Çarşambalılar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Gömeç, derneğin kurulduğu günden itibaren toplum ve insanlara katkı sağlamaya çalıştığını belirtti.


5 aylık hamile kadın evinde ipe asılı halde ölü bulundu

Samsun Atakum'da Anneler Günü'nde feci bir olay yaşandı. 3 çocuk annesi ve 5 aylık hamile olan Suriye uyruklu bir kadın, eşi tarafından evinde iple asılı halde ölü bulundu. Kadının cansız bedeni otopsi için Adli Tıp'a kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Endonezya'daki Marapi Dağı soğuk lav patlamasının ardından ölü sayısı 27'ye yükseldi

Endonezya'nın Batı Sumatra eyaletinde bulunan Tanah Datar Bölgesi'nde yer alan Lima Kaum köyünde, Marapi Dağı'ndan gelen soğuk lav patlamasının ardından ölü sayısı 27'ye yükseldi.


Adıyaman’da otomobil ağaca çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaçlara çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.


Evde çıkan yangında 4 kişi dumandan zehirlendi

Adıyaman’da, bir evde çıkan yangında dumandan zehirlenen 4 kişi hastaneye kaldırıldı.


Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması neticesince meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.


Seyir halinde kalp krizi geçiren sürücü hayatını kaybetti

Nevşehir'de seyir halindeki sürücü, direksiyon başında rahatsızlanınca bir inşaatın duvarına çarparak durabildi. Sürücü, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza sonrası yapılan incelemelerde sürücünün kalp krizi geçirdiği belirlendi ve soruşturma başlatıldı.