Haber

Trending:


Belen’de 245 metre internet kablosu çalan şüpheli tutuklandı

Hatay’ın Belen ilçesinde 245 metre internet kablosunu çalan şüpheli tutuklandı.


Afganistan kültürü Sivas’ta görücüye çıktı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde eğitim gören Afgan öğrenciler düzenlenen programla kültürlerini tanıttı.


Şikayet edildiğini öğrenince vurdu!

Şikayet edildiğini öğrenince vurdu! Aydının Sultanhisar ilçesinde, uzun süredir rahatsız ettiği Aylin Pekini (48), şikayet edildiğini öğrendikten sonra evinin önünde bekleyerek tabancayla vurarak öldüren Mehmet Şah Yeşilova (50), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay, dün saat 22.00 sıralarında Atça Mahallesinde meydana geldi. Daha önce eşini kayb...


17 kadın kurtarıldı! 5 şüpheli tutuklandı!

17 kadın kurtarıldı! 5 şüpheli tutuklandı! Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, istihbarat çalışmasıyla Bodrumda yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığı bilgisine ulaştı. Cumhuriyet Başsavcılığından alınan izinle 4 ay önce teknik ve fiziki takip başlatıldı. İŞ VAADİYLE KANDIRIP GETİRTİYORLAR DHAda yer alan habere göre polis...


Nusaybin'de petrol yüklü tanker devrildi: 1 ölü

Mardin’in Nusaybin ilçesinde petrol yüklü tankerin devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti.


İl genelinde operasyon! Uyuşturucuyu tuvalete dökerken yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Çalışmada, uyuşturucu sattıkları belirlenen 23 şüpheli, adreslerine düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden biri, baskını fark edip uyuşturucuyu tuvalete dökmeye çalıştığı sırada yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda da 263 gram sentetik...


Çiftçiler Günü'nde çiftçi malzemeleri yandı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, Çiftçiler Günü'nde çıkan yangında çiftçilerin kullandığı tarım aletleri zarar gördü. Yangın, özel bir kişiye ait arsada çıktı ve itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.


Sınıf öğretmenini vuran kadın hakim karşısına çıktı: Zarar verme niyetim yoktu, olay kazara oldu

Kayseri'de sınıf öğretmeni olarak görev yapan öğretmeni çalıştığı okulda silahla vurarak yaralayan kadın hakim karşısına çıktı.


Orman muhafaza memuru son yolculuğuna uğurlandı

Uşak’ın Banaz ilçesinde meydana gelen kazadan dolayı hayatını kaybeden orman muhafaza memuru son yolcuğuna uğurlandı.


Meşalelerle yolu kapatarak asker eğlencesi yapan gruba ceza

Küçükçekmece'de araçları yol ortasında durdurup meşaleler yakarak asker eğlencesi yapan gruba 8 bin lira ceza kesilirken "trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek" suçundan adli işlem başlatıldı.


Antalya'da 1 kişinin öldüğü teleferik kazasında duruşma tarihi belli oldu

Antalya'da yaşanan ve 1 kişinin ölümü 184 kişinin mahsur kalmasıyla sonuçlanan teleferik kazasının ilk duruşma tarihi belirlendi. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ve diğer 4 sanık 11 Haziran'da hakim karşısına çıkacak. Sanıkların 27'şer yıla kadar hapisle cezalandırılmaları isteniyor.


Ordu'da ortaokul öğrencisi 'köpek kaçıran ayakkabı' geliştirdi

Ordu'da ortaokul öğrencisi 'köpek kaçıran ayakkabı' geliştirdi


Bin 500 dolar karşılığında Yunanistan’a kaçıracaklardı

Manisa’nın Salihli ilçesinde düzenlenen operasyonda, kaçak göçmenleri taşıyan 5 kişi ile 31 yabancı uyruklu şahıs yakalandı.


19 yıl 9 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Samsun'da hakkında 19 yıl 9 ay 21 gün hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.


Diyarbakır'da kargo kolisi ve araç yedek parçası sevkiyatında uyuşturucu ele geçirildi

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, kargo kolisi ve araç yedek parçası sevkiyatında uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüpheliler, kargo kolisine uyuşturucu yerleştirerek polis tarafından suçüstü yakalandı. Ayrıca, araç yedek parçası sevkiyatı süsü verilerek uyuşturucu göndermeye çalışan diğer şüpheliler de operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan 7 şüphelinin işlemleri devam ediyor.


BARÜ’ye 4 yeni program

Bartın Üniversitesi (BARÜ) tarafından Yükseköğretim Kuruluna (YÖK) yapılan başvuru sonucunda 4 yeni program açılırken 4 programa ise öğrenci alımı uygun bulundu.


Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişme! O yerleşim yerini ele geçirdiler

Rusya, Harkiv bölgesinde bir yerleşim birimini ele geçirdiğini duyurdu.


Nijerya'da 5,9 milyon gıda krizi ile savaşıyor

Birleşmiş Milletler (BM), Nijerya'da 5,9 milyon çocuğunun gıda ve yetersiz beslenme kriziyle karşı karşıya olduğunu açıkladı.


Cinayete kurban giden kuryenin öldürülme anı ortaya çıktı

Balıkesir'de kuryelik yapan Ata Emre Akman, çalıştığı zincir restorana gelen siparişi adresine teslim ettikten sonra, E.Ö. tarafından defalarca bıçaklanarak öldürülmüştü. Olay anına ait görüntüler kameraya takıldı. Evden inen Ata Emre'yi E.Ö.'nün yakasından tuttuğu ve defalarca bıçakladığı ortaya çıktı. Eski kocasını, sevgilisinin öldürdüğünü itiraf etti! ‘Cesedin üstünü taşla örttük’


Ankara'da avukat Belen Nesil'i katleden caninin cezası belli oldu! İşte son sözleri

Ankara'da silahla vurularak öldürülen 24 yaşındaki avukat Belen Nesil Coşğun davasında Muhammet Balcı hakkında, ‘kadına karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Sanık Muhammet Balcı karar öncesi son ifadesinde, 'Kıskançlıktan öldürdüğüm iddia ediliyor, kıskançlıktan öldürmüş olsam, şimdiye kadar öldürürdüm.' sözleri ile cinayeti inkar etti. Müşteki avukatı ise Belen Nesil Coşğun'un akıllı, hayat dolu bir insan...


Anne ve anne adayları kep atarak mezuniyet heyecanı yaşadı

Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen Anne Üniversitesi programına katılan anne ve anne adayları törenle diplomalarını aldı.


Bahar ve Nihal Candan hakkında istenen ceza belli oldu

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame kapsamında Alisya Bahar Candan’ın 14 yıldan 44 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilirken iddianamede Gülnihal Çiçek’in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi istendi.


Boşandığı eşini öldürüp intihar etti

İzmir’in Selçuk ilçesinde bir kişi, eski eşini babasının evinde iki el ateş ederek öldürdü ardından silahla kafasına sıkarak intihar etti.


Teleferik kazasının ilk duruşması 11 Haziran'da yapılacak

Antalya'da meydana gelen teleferik kazasının ilk duruşma tarihi belirlendi. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ve diğer 4 sanık 11 Haziran'da hakim karşısına çıkacak.


ABD’de tarım işçilerini taşıyan otobüs kamyonetle çarpıştı: 8 ölü, 8 yaralı

ABD’nin Florida eyaletinde tarım işçilerini taşıyan otobüs kamyonetle çarpışması sonucu 8 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı.


Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 3 polis müdürünün evinde arama yapıldı

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırılan 3 polis memurunun evinde arama yapıldı. Aramalar sonucu ikametlerde bulunan dijital materyallere el konuldu. Ayrıca davanın gizli tanığı olan firari sanık Serdar Sertçelik'in yurtdışına yasa dışı yollardan kaçışında ihmali olduğu tespit edilen tüm kamu görevlileri hakkındaki soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.


Aracında ölü bulunan veteriner teknikerinin kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı

Aydın'ın Efeler ilçesinde aracının içinde ölü bulunan veteriner sağlık teknikeri Alperen Aydın'ın, otopsideki ilk bulgularına göre kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı.


Kontrolden çıkan otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı

Malatya’da kontrolden çıkan otomobilin 140 metrelik uçuruma yuvarlandığı kazada 2 kişi ağır yaralandı.


Rusya Devlet Başkanı Putin yeni hükümeti onayladı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yeni kabine listesini onayladı.


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 13 yaşındaki kızın 15 kişinin tecavüzüne uğradığı iddiasına ilişkin davaya müdahil oldu

'nın 2010 yılında İstanbul’da 13 yaşındaki bir kızın 15 kişinin tecavüzüne uğradığı iddiasına ilişkin açılan davaya müdahil olduğu öğrenildi.


ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan’ın hafta sonu Suudi Arabistan ve İsrail’i ziyaret etmesi bekleniyor

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, bu hafta sonu Suudi Arabistan ve İsrail'i ziyaret etmesi bekleniyor.


Depremde 78 kişi hayatını kaybetmişti... Hakimbey Apartmanı davası sürüyor

Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Mehmet Buyruk Caddesi üzerindeki Hakimbey Apartmanı, merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan 7.7 büyüklüğündeki depremin ilk saniyelerinde yıkıldı. Aralarında Milli Basketbolcu Nilay Akdoğan'ın da bulunduğu 78 kişi enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Malatya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın 3'üncü duruşması bugün yapıldı. 5 kişinin tutuksuz yargılandığı davada, o dönem belediyede inşaat...


TDT ile Macaristan arasında 'Ortak Çalışma Planı' imzalandı

Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) ile Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanlığı arasında, 'Ortak Çalışma Planı' imzalandı.


Karayollarının iş makinesi Zap Suyu'na yuvarlandı: 3 yaralı

Karayolları Hakkari 114. Şube Şefliğine ait iş makinesinin yağışlardan dolayı kayarak Zap Suyu'na yuvarlanması sonucu 3 kişi yaralandı.


Program sonrası cinayeti itiraf etmişti... Başına sopayla vurdu, yere yığılınca da iple boğdu

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, 52 gün önce kaybolan inşaat ustası Şaban Ataş'ın (52), bir televizyon programına katılan boşandığı eşi Emine Karabulut'un (44) itirafıyla cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasının ardından gözaltı sayısı 5'e yükseldi. Programın ardından Karabulut, oğulları Mert Ataş (23) ve M.A. (20) ile sevgilisi Burhanettin Öztürk'ün (46) ardından Seydikemer'deki annesi D.K. (85) da gözaltına alındı. Şüphelilerden Emine...


Eskişehir’de polis ekipleri büyük parklarda uygulama yaptı

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kentte vatandaşların yoğunlukla kullandığı büyük parklarda halkın huzur ve güvenini sağlamak için şüphelilere yönelik uygulamalarda 29 Şahıs sorgulandı.


Selanik’te Atatürk’ün evinden alınan toprak ve bayrak Bolu’ya ulaştı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Atatürk'ün Selanik'teki evinden alınan toprak ve Türk bayrağı Bolu’ya ulaştı. Bolulu bisikletçiler ise toprağı Karabük’e teslim etmek üzere yola çıktı.


Fidanlar fındıkla dolmaya başladı! Verimi 5 kata kadar artıracak proje

Samsun'un Bafra ilçesinde 300 dönümlük bir alanda uygulanan proje ile fındıkta verimin 5 kata kadar artırılması hedefleniyor. İlçenin Köseli Mahallesi'ne yaklaşık 300 dönümlük alana 2015 yılında tek gövde sistemi ile dikilen fidanlar, fındıkla dolmaya başladı. Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, Bafra İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Güreş ve Bafra...


Bursa’da 11 bin dal dolu makaron ele geçirildi

Bursa’da Osmangazi SÖS Büro Amirliği ekipleri, bir adreste yapılan aramada çok sayıda makaron ve sigara yapımında kullanılan makine ele geçirdi.


"Bingölde yerin altından ses geliyor" iddiası! Prof. Dr. Görürden açıklama!

"Bingölde yerin altından ses geliyor" iddiası! Prof. Dr. Görürden açıklama! Bingölün Solhan ilçesi Yenidal köyü kırsalında yer altından seslerin geldiğine ilişkin görüntüler, sosyal medyada büyük bir depremin habercisi olduğu iddiasıyla birçok kez paylaşıldı. AFAD TARAFINDAN İNCELEME YAPILDI DHAda yer alan habere göre görüntülerde topraktan çıkan s...


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı Balkan ülkelerinde en beğenilen lider oldu

Batı Balkan ülkeleri Arnavutluk, Bosna Hersek, Karadağ, Kuzey Makedonya, Sırbistan ve Kosova'da yapılan bir ankette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölge halklarınca en beğenilen lider oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin gibi liderleri geride bıraktı.


Dünya genelinde yerinden edilen kişi sayısında rekor

Sudan, Kongo, Filistin ve diğer bölgelerdeki çatışma ve şiddet olayları, geçtiğimiz yıl sonu itibarıyla yerinden edilmiş kişilerin toplam sayısının yeni bir rekor ile 75,9 milyona yükseldi.


Kadıköy-Sabiha Gökçen metrosu arızalandı

İstanbul’da M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen metro hattında meydana gelen arıza nedeniyle seferler durunca metro istasyonunda yoğunluk yaşandı. Bunun üzerine akşam saatlerinde işten ve okuldan eve dönen vatandaşlar isyan etti.


Sivas’ta otomobil ile motosiklet çarpıştı, 2 kişi yaralandı: Kaza anı kamerada

Sivas’ta otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.


Dedektörle arama yaparken yakalandılar

Karabük’ün Yenice ilçesinde 2 kişi dedektörle arama yaptıkları esnada suçüstü yakalandı.


Şaban Ataş cinayetinde sır perdesi aralanıyor! 'Burhanettin amcan babanı öldürdü, sakin ol'

Seydikemer ilçesinde yaşayan 3 çocuk babası inşaat işçisi Şaban Ataş, 22 Mart'ta ortadan kayboldu. Yakınları gidebileceği yerlere bakmasına rağmen kendisine ulaşamayınca, bir gün sonra polise kayıp başvurusunda bulundu. Ancak, güvenlik güçlerinin tüm çabalarına rağmen Ataş'a ulaşılamadı. Şaban Ataş'ın bir süre önce boşanmalarına rağmen aynı evi paylaştığı eski eşi Emine Karabulut, çocuklarıyla birlikte katıldığı İstanbul'da bir televizyon...


Uşak’ta ilkokul öğrencisini taciz eden şüpheli tutuklandı

Uşak’ta ilkokulda kendini matematik öğretmeni olarak tanıtan ve bir kız öğrenciyi taciz eden şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.


Rami Kütüphanesi'nde Bilim Şenliği gerçekleştirilecek

Rami Kütüphanesi'nde, 17-18 Mayıs'ta 'Yeryüzünden Gökyüzüne İstanbul' temasıyla Bilim Şenliği gerçekleştirilecek.


Peru'da otobüs devrildi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Peru'da otobüsün devrilmesi sonucu 13 kişi hayatını kaybederken, 18 kişide yaralandı.


Anneannesinden izinsiz aldığı araçla kaza yaptı: 2 genç ağır yaralandı

Aksaray’da anneannesinden izinsiz aldığı araçla kaza yapan 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü ile kız arkadaşı ağır yaralandı.