Trending:


İnek araçlara aldırış etmeden trafiği tehlikeye soktu

Bolu-Karacasu kara yolunda yolun ortasından giden inek trafiği tehlikeye düşürdü. O anlar kameraya yansıdı.


Beyoğlu’nda rastgele ateş açan şüphelinin silahla ortalıkta dolaştığı anlar kamerada

İstanbul Beyoğlu'nda ticari taksiden indikten sonra caddede rastgele 2 el ateş açan şahıs yakalandı. Şüpheli silahla etrafta dolaştığı anlar ise kameraya yansıdı.


Kesinleşmiş hapis cezası olan 32 yaşındaki 10 çocuk annesi kadın Yalova'da yakalandı

Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Altınova ilçesinde, haziran ayında bir evden 400 bin liralık ziynet eşyası çalınmasıyla ilgili inceleme başlattı. Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde yürütülen soruşturmada polis ekipleri, hırsızlık şüphelisinin Yonca Ura olduğunu belirleyip, önceki gün yakalayarak gözaltına aldı. 10 çocuk annesi olan Ura'nın, Yalova'nın yanı sıra, İstanbul, Bursa, Eskişehir, Sakarya, Kocaeli ve Bilecik'te, başta...


Hapis cezasıyla aranan şahıs yolcu otobüsünde yakalandı

Afyonkarahisar’da 3 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan şahıs şehirlerarası yolcu otobüsünde gerçekleştirilen kimlik kontrolünde yakalandı.


Hatay'da acı olay! Denize giren 2 kişi boğuldu

Hatay'ın Samandağ ilçesine serinlemek için denize giren 2 kişi boğuldu.


Mardin’de asansörün düşmesi sonucu 3 kişi yaralandı

Mardin'in Artuklu ilçesinde düşen asansörde mahsur kalan 3 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.


Metan gazı patlamasının yaşandığı köyün muhtarı: “Define bulmak için kazı yapıyorlarmış”

Ankara'da, define arayan kişiler tarafından meydana geldiği iddia edilen ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan metan gazı patlamasıyla ilgili konuşan köy muhtarı, “Birileri kazı yaparken metan gazı patlaması olmuş, duyduğum kadarıyla define bulmak için kazı yapıyorlarmış” dedi.


Bursa'da su dolduranlara karşı 'kartlı çeşme' sistemiyle önlem

Bursa'nın İnegöl ilçesi Muratbey mahallesi sakinleri mahalle meydanında bulunan çeşmelerden su doldurup parayla satış yapan şahısların önüne geçmek için kartlı sistem uygulaması başlattı. Mahalle muhtarlığı şehir dışından köye gelip içmek için su doldurmak isteyenlere ise ayrıca bir kart veriyor


Öğretmen Kenan Canan ‘Uluslararası coğrafya kongresinde’ Yüksekova depremini anlatacak

HAKKARİ (İHA) – Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde süper öğretmen olarak tanınan Kenan Canan, uluslararası Coğrafya Eğitimi Kongresinde (UCEK), Yüksekova'nın deprem riski yönetimi ve afet etiğimi çalışması konusunda sunum yapacak.


Yol kenarında tarhana kurutanlara ulaşımı engellemeyin uyarısı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde yaz mevsimi ile birlikte kış sofralarının vazgeçilmesi olan “tarhana” yapım telaşı başlarken, tarhanaların güneşte kurutulmak için cadde ve sokaklarda yol kenarına gelişigüzel serilmesi vatandaşların ve sürücülerin tepkisine neden oldu.


Artvin Valisi Ünsal, heyelan nedeniyle kapanan köy yolunu inceledi

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, heyelan nedeniyle yolu 26 gündür kapalı olan Yusufeli ilçesine bağlı Havuzlu köyü yolunda incelemelerde bulundu.


Tramvayın çarptığı adam öldü! O anlar kamerada!

Tramvayın çarptığı adam öldü! O anlar kamerada! İstanbulda olay, dün saat 21.30 sıralarında T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattı Beyazıt durağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişiye tramvay çarptı. RAYLAR İLE PERON ARASINDA SIKIŞTI DHAda yer alan habere göre çarpmanın şiddetiyle adam raylar ile peron ara...


Tehdit suçundan kesinleşmiş cezası bulunan firari yakalandı

Gaziantep'te, tehdit suçundan 16 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari jandarma ekiplerince yakalandı.


Üniversite Tercihi Yapacak Adaylara Önemli Uyarı: İşverenler Üniversite Mezunlarından Memnun Değil

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, üniversite tercihi yapacak adaylara işverenlerin üniversite mezunlarından memnun olmadığını belirterek önemli uyarılarda bulundu.


ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Çinli mevkidaşı Vang Yi ile Laos'ta görüştü

Asya'da derinleşen rekabet ve bölgesel gerilimlere rağmen iletişim hatlarını korumaya çalışan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile Çin Dışişleri Bakanı Vang Yi, bir araya geldi.


Motosiklet otomobilin altında kaldı: 1 ölü, 1 yaralı

Şanlıurfa'da otomobilin kavşaktan dönmeye çalışan motosiklete çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı. Kaza anı saniye saniye kameraya yansıdı.


Bilecik’te anız yangını

Bilecik'te çıkan anız yangını Bilecik Belediyesine bağlı itfaiye ekiplerin anında müdahalesiyle söndürüldü.


Bitlis’te 1 ton 100 kilo kaçak tütün ele geçirildi

Bitlis'te jandarma ekipelri tarafından yapılan operasyonda 1 ton 100 kilo kaçak tütün ele geçirildi.


Ağaçkakanlar Kayısıları Çöpe Attı, Zarar Büyük

Elazığ'ın Keban ilçesine bağlı Gökbelen köyünde ağaçlara dadanan ağaçkakanlar, kilolarca kayısının çöp olmasına neden oldu. Bahçede yapılan incelemede ağaçkakanların kayısıları delerek çöp ettiği görüldü. Zararın büyük olduğu belirtildi.


Muğla'da orman yangınına müdahale sürerken Geyik Barajı bölgesinde de yangın çıktı

Muğla'nın Milas ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale devam ederken Geyik Barajı bölgesinde yeni bir yangın çıktı. Ekipler havadan ve karadan yangına müdahale ediyor.


Motosiklet hırsızı 2 şahıs tutuklandı

Adıyaman'da 3 farklı adreste motosiklet hırsızlığı olaylarına karışan 2 şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Şehit Binbaşı Aslan Kulaksız için Malazgirt’te mevlit okundu

Muş'un Malazgirt ilçesinde 9 yıl önce PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olan İlçe Garnizon Komutanı Arslan Kulaksız için mevlit okutuldu.


Durdurulan şüphelinin üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi

Bilecik'te durdurulan şüphelinin üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.


Konya'da motosiklet otomobille çarpıştı: 2 yaralı

Konya'da meydana gelen trafik kazasında motosiklet ile otomobil çarpıştı ve 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri incelenerek tahkikat başlatıldı.


Ormanlık alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü

Yunusemre ilçesine bağlı Avdal ve Büyüksümbüller mahalleleri arasındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin yoğun müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü.


13 yaşındaki kız trafik kazasında hayatını kaybetti

Samsun’un Havza ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 13 yaşındaki bir kız çocuğu hayatını kaybetti.


Silivri’de taksiye binen yolcu denetim yapan polislerden kaçtı

Silivri’de ticari taksi içerisinde bulunan bir yolcu, polislerin yürüttüğü denetimde ekiplerden kaçtı. Kaçtığı sırada izini kaybettirmek için pantolonunu değiştiren şüphelinin cebinden 2.3 gram metamfetamin, takside bıraktığı çantadan ise 60.21 gram esrar ele geçirildi.


Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü PKK'ya ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiğini açıkladı. Operasyonlar devam ediyor.


Ankara'da emekli baba üniversiteli kızına 8 bin TL nafaka ödeyecek

Ankara 4'üncü Aile Mahkemesi, 10 yıl önce eşinden boşanan emekli babanın, üniversite öğrencisi kızı Ceren A.'ya (24), eğitimini sürdürebilmesi için 8 bin TL yardım nafakası ödemesine karar verdi. https://haberglobal.com.tr/gundem/ankarada-emekli-baba-universiteli-kizina-8-bin-tl-nafaka-odeyecek-video-364354


Antakya’da eve giren yılanı itfaiye yakaladı

Hatay’da eve giren yılan itfaiye ekipleri tarafından yakalandı.


Kandıra’da tüm plajlarda denize girmek yasaklandı

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bulunan tüm plajlarda denize girmek yasaklandı.


Ankara'da Metan Gazı Patlaması: Define Arayanlar Ölümle Sonuçlandı

Ankara'nın Kalecik ilçesinde define arayan bir grup kişi, metan gazı patlaması sonucu bir kişinin ölümüne neden oldu. Köy muhtarı, kazı yaparken patlamanın meydana geldiğini ve define bulmak için kazı yapıldığını iddia etti.


Eline kelepçe sıkışan vatandaşın yardımına itfaiye yetişti

Hatay’da elini kelepçeye sıkıştıran vatandaş, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla rahat nefes aldı.


Şanlıurfa'da iş yerine silahlı saldırı anı

Şanlıurfa’da motosikletli iki şahıs tarafından bir işyerine düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi yaralanırken saldırı anı ise saniye saniye kameralara yansıdı.


Avcılar’da İETT otobüsü, park halindeki araçlara böyle çarptı, ortalık savaş alanına döndü

İstanbul Avcılar'da, 1'i ağır 3 kişinin yaralandığı, İETT otobüsünün aydınlatma direğine, işçi servise ve park halindeki araçlara çarptığı feci kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.


Ağaçlara dadanan ağaçkakanlar, kilolarca kayısının çöp olmasına neden oldu

Elazığ'ın Keban ilçesinde ağaçlara dadanan ağaçkakanlar, kilolarca kayısının çöp olmasına neden oldu. Keban ilçesine bağlı Gökbelen köyünde yaşanan olayda, ağaçkakanların kayısıları delerek çöp ettiği ve bahçede büyük zarar oluştuğu belirtildi.


Eski belediye başkanına suikast:

Ferizli eski Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Sakarya'da arabasıyla seyir halindeyken silahlı saldırı neticesinde hayatını kaybetti.


Lara sahilini işgal eden karavanlar tahliye edildi

Lara sahilini işgal eden karavanlar tahliye edildi ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Lara Halk Plajlarında kamusal alanları işgal ederek yerleşik düzene geçen karavanları tahliye ediyor. Karavan sahiplerine yapılan uyarından sonra 48 karavan bölgeden kaldırıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Lara Halk Plajları bölgesinde karavanların...


Ailesine dehşet saçan pazarcı tutuklandı: Ağabeyini öldürdü, annesini yaraladı

Konya'da yaşayan pazarcı Ceylani Şahbaz, kendisi gibi pazarcılık yapan ağabeyini öldürüp, annesini yaraladı.


Ankara’da tutuşan yalıtım malzemelerini çıkardığı yangın inşaat halindeki gökdeleni sardı

Ankara'da yalıtım malzemelerinin tutuşması sonucu çıkan yangın, inşaat halindeki bir gökdelene sıçradı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı.


Özel harekatçıydı şimdi şeyh! Tarikatta istismar edilen kadından kan donduran sözler

Ahmet Şahin Uçar isimli eski bir özel harekat polisi, memurluktan istifa ederek tarikat kurdu. Müritlerine cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Uçar hakkında kadın müritler savcılığa suç duyurusunda bulundu. Mağdur kadın, çırılçıplak video ve fotoğraflarını gönderdiğini, Uçar'ın, "Eşinle beraberken de beni hayal edeceksin" dediğini ve kızının fotoğraflarını istediğini anlattı.


TTK Başkanı Prof. Dr. Yüksel Özgen Yalova’da sempozyuma katıldı

Türk Tarih Kurumu (TTK) Başkanı Prof. Dr. Yüksel Özgen, Yalova’da düzenlenen sempozyumda yaptığı konuşmada 2002’den bu yana 3 bin öğrenciye burs sağladıklarını söyledi.


Tarlada kalan karpuzları çiftçiden satın aldılar, vatandaşa ücretsiz dağıttılar

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in talimatıyla Mustafakemalpaşalı ve Karacabeyli çiftçilerden değerinde alınan kavun ve karpuzlar, kentin farklı noktalarında vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı.


Serinlemek için çaya giren 10 yaşındaki çocuk boğuldu

Olay, saat 11.00 sıralarında Pervari ilçesine bağlı Belenoluk köyündeki Botan Çayı’nda meydana geldi. Serinlemek için çaya giren Celil Erten, akıntıya kapıldı. Erten’in suda çırpındığını gören çevredekiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışmayla bulunup, sudan çıkarılan Celil Erten’in yapılan kontrolünde, hayatını kaybettiği belirlendi. Erten’in cansız...


2 gündür kendisinden haber alınamayan adam evinde ölü bulundu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 2 gündür kendisinden haber alınamayan 55 yaşındaki adam evinde ölü bulundu. Yalnız yaşayan Erdoğan Sipahioğlu'nun komşuları durumdan şüphelenerek kapıyı çaldı ve kapının açılmaması üzerine durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Ölüm nedeni ise henüz belirlenmedi.


Kurtuluş Savaşı’nda cephanenin taşındığı İstiklal Yolu’nu motorla geçiyorlar

Kurtuluş Savaşı'nda İnebolu Limanı'na gelen silah ve cephanenin Anadolu'ya sevk edildiği 344 kilometrelik İstiklal Yolu'nu, Türkiye'nin dört bir yanından gelen motosikletçiler motorlarıyla geçiyorlar.


Büyükşehir hem çiftçiyi hem vatandaşı gülümsetti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in talimatıyla Mustafakemalpaşalı ve Karacabeyli çiftçilerden değerinde alınan kavun ve karpuzlar, kentin farklı noktalarında vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı.


Vatandaşı parçalayan Kangal köpeğinin sahibi gözaltına alındı

Bursa'da tarla sulamaya giden 54 yaşındaki Kutbeddin Güneş'e saldıran Kangal cinsi köpeğin sahibi polis tarafından gözaltına alındı.


Mardin’de ağaçta mahsur kalan adam kurtarıldı

Mardin’in Artuklu ilçesinde ağaçta mahsur kalan adam itfaiye ekiplerince kurtarıldı.


Jandarma ekiplerince yaralı halde bulunan leylek koruma altına alındı

Kastamonu’da jandarma ekiplerince yaralı halde bulunan leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Kastamonu İl Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.