ÜNIVERSITE BüNYESINE MüLAKATSıZ PERSONEL ALıMı YAPıLACAK

Kayseri Üniversitesi bünyesinde yaşanan personel eksikliğini gidermek adına yeni personel alım duyuruldu. Başvuruların Kayseri Üniversitesi Rektörlüğü yapılacağı personel alımları için son başvuru tarihi 8 Mayıs 2024. “Peki, personel alımları için başvuru şartları neler? Hangi kadrolarda personel alımı yapılacak?”

Personel alımları için kadro bilgisi nedir?

Kayseri Üniversitesi bünyesine alımı yapılacak kadro bilgisi şu şekilde;

Büro Personeli (Kadın/Erkek) 1 kişi. Bu pozisyon için başvuru yapacak adayların, İşletme, İşletmecilik, İşletme Bilgi Yönetimi lisans mezunu olması aranan şartlar arasındadır.

Büro Personeli (Erkek) 2 kişi. Bu pozisyon için başvuru yapacak adayların, İnsan Kaynakları Yönetimi ya da İnsan Kaynakları lisans mezunu olması gerekmektedir.

Büro Personeli (Kadın/Erkek) 1 kişi bu pozisyona başvuru yapacak adayların, İnsan Kaynakları Yönetimi ya da İnsan Kaynakları lisans mezunu olması aranan şartlar arasındadır.

Kayseri Üniversitesi bünyesine, alımı yapılacak kadro için başvuru yapacak adaylardan bazı şartlar talep edilecektir. Bunlardan bazıları şu şekilde;

657 sayılı Devlet Memurları Kanununda yer alan şartları taşıyor olması gerekmektedir.

Kayseri bünyesine katılarak istihdam sağlamak isteyen adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması aranan şartlar arasındadır.

Adayların askerlikle ilişiğinin bulunmaması ve görevini yapmaya engel teşkil edebilecek herhangi bir sağlık sorunu olmaması gerekmektedir.

KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olması ve aynı zamanda da herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olması gerekmektedir

Başvuru işlemleri esnasında, her aday ilan edilen bir kadroya başvuru yapma hakkı bulunmaktadır.

Bunlara ek olarak 2022 KPSS’den en az 55 ve üzeri puan almış olması da aranan şartlar arasındadır.

Personel alımları için başvurular nereye yapılacak?

Yukarıda belirtilen şartları taşıyan adaylar personel alımları için başvurularını, şahsen veya posta yoluyla yapılabilirler.

Başvuru işlemlerini “Kayseri Üniversitesi Rektörlüğü (15 Temmuz Yerleşkesi) Personel Daire Başkanlığı” aracılığıyla 8 Mayıs’a kadar yapılması gerekmektedir.

2024-05-07T17:38:43Z dg43tfdfdgfd